Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij een opstelling kom je met je vraag. Een vraag die rechtstreeks vanuit je hart komt. Het kan zijn dat die al helemaal duidelijk is, het kan ook zijn dat deze nog even scherp gesteld hoort te worden. Zo wordt voor jezelf en iedereen duidelijk waar je naartoe wil, wat je doel is.

De vraag kan voortvloeien uit een probleem dat zich bijvoorbeeld stelt met je kinderen, een collega, een partner, een familielid, een ziekte die zich voortdoet, je job waarin het niet helemaal lekker loopt,… Kortom je wil meer inzicht en je bent bereid om een andere, een nieuwe beweging toe te laten.

Daarna bekijken we samen waar de energielijntjes lopen met je feitelijk verleden. Hierna worden representanten gekozen om de personen of thema’s die betrekking hebben met je vraag op te stellen in de gekozen ruimte. In natuurcoaching kan je met natuurelementen opstellen, je kan met poppetjes opstellen, wanneer je in groep bent met echte personen.

Daarna ontplooit de opstelling zich.

Een opstelling is een heel duidelijke visuele weergave van jouw innerlijke beeld dat je de wereld in plaatst.

Ook onderwijzers, buitenschoolse opvang, enz. kunnen baat hebben met deze manier van werken om meer inzicht in een bepaalde situatie te krijgen.

Neem contact met me op voor meer info!