Overslaan en naar de inhoud gaan
Opstellingen zijn gevoelsopnames van wat er zich afspeelt in een bepaald thema dat in je leven voorkomt. Bijvoorbeeld: als je problemen hebt met je baby die de hele tijd huilt en waar je radeloos van wordt. Een familie-opstelling kan dan gaan kijken wat er nodig is om deze situatie om te draaien en je in je kracht te zetten. Zo kan jij bekijken welke stappen jij hoort te nemen om in de situatie te ontspannen en weer gelukkig en stralend door het leven te gaan. Jouw ontspannen houding heeft ook een effect op jouw gezin en familie. Opstellingswerk biedt inzicht en het vermogen om in te voelen wat er nodig is. Je intuïtieve vermogens worden aangescherpt. Ik begeleid je hierbij zacht, met mededogen voor jou en jouw familiesysteem, zodat alles en iedereen die nodig zijn om jouw situatie en jouw doel verder zichtbaar te maken ook gevoeld, gezien en gehoord worden.

Wat kunnen opstellingen voor jou betekenen?

- De intimiteit met jezelf verhogen, de intimiteit tussen partners verhogen, tussen moeder en kind, tussen vader en kind, tussen adoptie-ouders en kinderen, tussen broers en zussen, tussen grootouders en hun kinderen en/of kleinkinderen.
- Hulp en ondersteuning bieden voor al diegenen die rouwen om hun overleden kindje, broer, zus of kleinkind en hun liefde tot uiting willen brengen.
- Hulp en ondersteuning bieden aan mensen met een kinderwens: door het emotioneel welbevinden te verhogen, door de intuitie aan te scherpen, door de liefde voor jezelf en je partner te verhogen, ...
- Inzicht geven en voelend werk verrichten naar de periode van conceptie, zwangerschap, geboorte en baby-tijd.

Neem contact met me op voor meer info!