Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat belet jou om lekker zacht in slaap te vallen? Maak je je zorgen? voelt je lichaam gespannen of onrustig aan als je de slaap wil vatten? In deze workshop bekijken we wat je nodig hebt om lekker zacht in slaap te vallen en heerlijk uitgerust wakker te worden. Dit bereiken we door een familie-opstelling. Een familie-opstelling is een visuele- en een gevoelsweergave van een innerlijk beeld dat je naar buiten brengt. Meestal draait het om een situatie waarin je graag een andere, frisse kijk op wenst. Na een korte pauze voelen we, elk op zich, aan welke kruiden ons kunnen bijstaan om lekker zacht bij in te dommelen en weg te dromen. Je gaat ook op ontdekkingstocht naar een persoonlijk beeld of mantra, waarmee je nadien je eigen kruidenkussen maakt.

Er is tijdens deze workshop plaats voor 1 vraagsteller tijdens de familie-opstelling.

Deze workshop gaat door op het domein van het paviljoen De Notelaer. Daar maken we gebruik van het mooie terrein rond het gebouw bij mooi weer. Bij regenweer zitten we binnen.

Inschrijven is verplicht! Laat je naam en telefoonnummer achter, samen met de verwijzing naar deze workshop op mijn contactformulier.

Mee te nemen: laagjes kledij, zodat je lekker op temperatuur blijft. Een regenjas bij licht regenweer.


In een kleine groep van maximum 6 personen.
Op 25/10/2019 van 9u tot 12u
In het paviljoen De Notelaer, Notelaerdreef 2, 2880 Bornem
7 Euro voor het materiaal. Drank kan je ter plaatse aankopen.
0476 80 87 67


Schrijf je in

Inschrijven is verplicht. Vul aub het onderstaande formulier in!

Je volledige naam:
Je emailadres
Je telefoonnummer
Ja, hou me via de nieuwsbrief op de hoogte van volgende activiteiten!